26-7-2020: Heimland Picknick in Diepenheim

Bij theaterfestival Heimland draait het natuurlijk om de voorstellingen die er worden opgevoerd, maar passend bij een festival zijn er ook de nodige muzikale optredens én niet te vergeten: heerlijke versnaperingen. Een culinair hoogstandje mag tijdens “Heimland de zomer door” dan ook niet ontbreken. Laat je smakelijk verrassen door de mediterrane catering van Butifarra terwijl je geniet van live-optredens van onder anderen Ekaterina Levental.

Normaliter verzamelen de makers en publiek zich tussen de voorstellingen door op het HeimlandHart (Ottenplein). Hier wordt onder het genot van een hapje en een drankje, en met muziek op de achtergrond, gezellig bijgekletst. Dit Heimlandgevoel brengen we dit jaar ook terug.

Ekaterina Levental
Ze resideerde meermaals met theatermaker Chris Koolmees (LEKS Compagnie) in Werkplaats Diepenheim en  speelde premières op Heimland 2018 en 2019. Tijdens de Picknick zal ze live voor het publiek optreden. Meer informatie over de invulling hiervan en eventuele andere artiesten deze dag, volgt binnenkort op Heimland.nl