Tafel van W in het Marin


Alweer de 10e Tafel van W. Deze keer in een van de ruim 200 meter lange waterbassins van het Maritiem Research Instituut Nederland, het Marin in Wageningen.
Georganiseerd door kunstenaar Robbert Kamphuis om het ingeslapen culturele leven in Wageningen wakker te schudden.

Het menu was als een zeereis. Naarmate de reis vordert raken de voorraadkamers steeds leger en wordt het menu schraler.

Groene kruidige salade ( we zijn net de haven uit dus verse groente in overvloed)
Tortilla met klipvis of zeekraal
Raasdonders met appelmoes (het gerecht waardoor elke zeeman weer naar de zee verlangt)
Venkel-citroensalade (scheurbuik heeft zo geen schijn van kans)
Smeus (met karnemelk gezuurde aardappelpuree met ei en garnalen of noten)
Kaak (scheepsbeschuit) met kaas en sprot
Watergruel of watergruwel
Koffie van onze espresso-installatie

Met dank aan Bram Damman voor de foto’s