30-11-2016: Ladiesnight – Soof 2

Soof2LadiesNight_061016_big.jpg

SOOF 2 – WAARIN LIES VISSCHEDIJK (SOOF) EN FEDJA VAN HUÊT (KASPER) WEDEROM DE HOOFDROLLEN SPELEN – IS EEN DIRECT VERVOLG OP DE GEPREZEN NEDERLANDSE ROMANTISCHE KOMEDIE SOOF. HET STEL UIT DEEL ÉÉN HEEFT MAANDEN VAN RELATIETHERAPIE ACHTER DE RUG, EN DIE MOCHTEN NIET BATEN.

OP WOENSDAG 30 NOVEMBER ORGANISEREN WE EEN EXTRA SMAKELIJKELADIESNIGHT MET DEZE HEERLIJKE FILM. BINNENKORT VOLGT ER MEER INFORMATIE OVER DE EXACTE INVULLING VAN DEZE AVOND, MAAR JE KUNT JE KAARTEN (€ 13,50 INCLUSIEF EEN HAPJE EN EEN DRANKJE) AL KOPEN.

FILMINHOUD
NA EEN FLINKE DOSIS RELATIETHERAPIE LIJKT DE KOEK VOOR SOOF EN KASPER ECHT OP. HET HOGE WOORD KOMT ERUIT: ZE GAAN UIT ELKAAR. ALTHANS, DAT WIL KASPER. SOOF PROBEERT HET VAN DE ZONNIGE KANT TE BEKIJKEN, MAAR IS DE CONTROLE OVER HAAR TOCH AL CHAOTISCHE LEVEN VOLLEDIG KWIJT. DE KOOKSOOF INSPIREERT NIET MEER, DE KINDEREN LIJKEN VOORAL BEZIG MET HUN TIENERSORES EN KASPER SLAAT TE SNEL EEN VEEL TE JONG EN SLANK DING AAN DE HAAK. SOOF HERPAKT ZICH NA EEN ONTMOETING MET JIM COLE, MAAR HUN TIMING BLIJKT ZOALS ALTIJD NET VERKEERD. DAN ONTMOET ZE DE KNAPPE CHEF-KOK EN ‘FOODIE’ BAUKE. HIJ BLIJKT EEN WARE GOOCHELAAR IN DE KEUKEN EN BELANGRIJKER; HIJ ZIET SOOF ZOALS ZE IS. ALS DE SEXY, GRAPPIGE EN MOOIE SOOF EN NIET ALS EEN CHAOTISCHE, WERKENDE MOEDER. MAAR OF HIJ UITEINDELIJK DE OPLOSSING VOOR SOOFS HUWELIJKSPROBLEMEN IS?

DE COLUMNS VAN SYLVIA WITTEMAN VORMDEN DE INSPIRATIE VOOR HET IN 2013 VERSCHENEN SOOF. DE SCENARIOSCHRIJFSTER, MARJOLEIN BEUMER, ZEI DAAROVER DESTIJDS IN HP/DE TIJD: “HAAR STUKJES ZIJN LEUK VOOR OUDERS DIE IN DEZELFDE SPAGAAT ZITTEN: HET LEVEN VOORT WILLEN ZETTEN EN TEGELIJKERTIJD KINDEREN MOETEN OPVOEDEN.” BEUMER SCHREEF EVENEENS HET SCENARIO VAN SOOF 2.

BUTIFARRA VERZORGT DE HAPJES IN DE PAUZE!