5/7-5-2016: Tuin der Lusten in Eefde

2016dtdl_flyer_dendamTuin der Lusten op landgoed Den Dam in Eefde. Kijk voor meer info op facebook of detuinderlusten.eu.

5, 6 en 7 mei 2016

Festivaladres: Damlaan 6, Eefde
Entree (inclusief diner) €38,50. Kaarten kunt u hier kopen.

De Tuin der Lusten opent haar poorten dagelijks om 18:00 uur.
Het programma begint om 19:00 uur en eindigt rond 23:30 uur.

Programma
In het nieuwe concept van het festival beleeft u met een klein publiek de hele avond gezamenlijk: alle tijd voor heerlijk dineren, het ervaren van het landgoed en het bewonderen van mooie voorstellingen. Een inspirerende spreker vertelt u over het programma.

Patrice de Benedetti – Jean [FR]
Patrice de Benedetti speelt een fysieke solo-voorstelling, een eerbetoon aan zijn vader, Jean Jaurès. Een choreografie gebaseerd op de Japanse dansstroming Butoh, met een volle focus op de innerlijke belevingswereld. Jean was vrijmoedig en geloofde in vooruitgang, maar moest tijdens de Tweede Wereldoorlog plots soldaat worden. Met kracht en tederheid toont de danser noties van hoop, schenken en relaties met zichzelf en de wereld. In een tijd van zwart-wit denken is deze voorstelling bijzonder actueel.

Asterions Hus – Romeo&Juliet [DK]
Asterions Hus brengt een surrealistische versie van het beroemde liefdesverhaal Romeo&Juliet. Een beweeglijke en humoristische performance met 24 scènes, 24 omwegen en 24 vieringen van de liefde. De voorstellingen van deze Deense groep zijn complex en banaal, bevatten humor en passie en chaos. Zelf spreken ze over poëtisch lawaai. De fantastische tekst van Shakespeare ontvouwt in de handen van Asterions Hus in verliefde sumoworstelaars en ballet in kruiwagens.