19/20-12-2014: Theater Terras Amersfoort

theaterterras220x109pxWat heeft een fatsoenlijk mens op een gure decemberavond te zoeken in Park Randenbroek? Op 19 en 20 december heel veel! Theater Terras viert in het park veertig jaar straat- en locatietheater in Amersfoort met een tweedaags winterevenement: Dwaalvuur.
Dwaalvuur is onze traktatie voor de stad. Op het programma staat een spannende winterwandeling van het kunstenaarscollectief Waterlanders, speciaal voor ons gemaakt. Er is muziek van Ticket Singing o.l.v. Harry de Beer, en van verschillende Amersfoortse singer-songwriters. En natuurlijk zijn er de nodige warme hapjes en drankjes verkrijgbaar, verzorgd door Butifarra.
U bent van harte welkom om dit bijzondere jubileum met ons te vieren. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 december 2014 kunt u tussen 19.00 en 22.30 uur vrij inlopen via de ingang aan de Bisschopsweg. We zien u daar graag voor een warme, wondere winteravond.
Ons jubileumevenement Dwaalvuur wordt mede mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van de gemeente Amersfoort, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fentener van Vlissingen Fonds en het A-fonds van De Amersfoortse Verzekeringen.