6-2-2016: Zomerpreview 2016 in Diepenheim

De Zomerpreview, de jaarlijkse informele ontmoeting voor iedereen die met buitentheater te maken heeft: artiesten, festivalorganisatoren, programmeurs, fondsen en overheden. Vanaf 2016 wordt de Zomerpreview georganiseerd door de Vereniging van Buitentheater Festivals Nederland.

Artiesten kunnen hun plannen en ideeën ontvouwen en hun voorstellen voor 2016 promoten. Festivals komen ideeën opdoen en doen uit de doeken waar het met hun festivals heen gaat in 2016. Tijdens de derde editie in 2015 waren meer dan 130 festivalprogrammeurs, organisatoren, impresariaten en vooral ook straattheatermakers uit Nederland, België en Duitsland aanwezig!

In 2013 organiseerden we de eerste Zomerpreview in Amersfoort. Zonder subsidie, maar samen en voor elkaar. Ook in 2016 doen we het op die manier. De bedoeling is om een dag te organiseren waarop we elkaar op een ontspannen manier kunnen ontmoeten tussen twee seizoenen. Zonder publiek en zonder de drukte van een festival. Natuurlijk voorzien van de voortreffelijke kookkunsten van Butifarra – tapasbuffet, koffie, thee en drankjes.

De entree is voor iedereen gelijk, namelijk € 45, inclusief eten en drankjes.

Reserveer en betaal tijdig, want er is beperkt plaats:
https://www.krtjs.nl/zomerpreview/2016/

Wilt u ruimte voor een laptop, tablet en/of flyers? Neem er dan meteen een expotafel (€ 10) bij!

Het zijn de gasten die er een succes van maken. Deel daarom deze uitnodiging met collega’s. Wij kennen niet iedereen, maar we zijn samen wel de festivalzomer van 2016 in Nederland, Vlaanderen en omstreken.