2/4-6-2016: Tuin der Lusten in Hengelo (Gld)

zelle hengeloTuin der Lusten op landgoed Zelle in Hengelo(Gld). Kijk voor meer info op facebook of detuinderlusten.eu.

2, 3 en 4 juni 2016

Festivaladres: Ruurloseweg 92a, Hengelo (Gld)
Entree (inclusief diner) €38,50. Kaarten kunt u hier kopen.

De Tuin der Lusten opent haar poorten dagelijks om 18:00 uur.
Het programma begint om 19:00 uur en eindigt rond 23:30 uur.

Programma
In het nieuwe concept van het festival beleeft u met een klein publiek de hele avond gezamenlijk: alle tijd voor heerlijk dineren, het ervaren van het landgoed en het bewonderen van mooie voorstellingen. Een inspirerende spreker vertelt u over het programma.

HURyCAN – Sueltemo (voorlopige titel) [AR/FR]
In 2014 speelde HURyCAN een vurige voorstelling op Landgoed de Wildenborch in Vorden. Het dansduo van toen heeft een splinternieuwe voorstelling met vier dansers. De voorstelling gaat deze zomer in premiere, maar de groep komt alvast een avant-premiere presenteren op landgoed Zelle. Wie durft te ondernemen? Wie durft uit z’n schulp te kruipen en iets onwaarschijnlijks te doen? Een voorstelling over de de mens: magisch en tastbaar, conceptueel en gevoelig, mooi en lelijk. Maar levend!

Cie. Woest – Leaving Normal [NL]
Compagnie Woest neemt u in het eerste weekend van juni mee op een parcours over het landgoed, een voorstelling op de grens tussen theater en dans. Het publiek is getuige van allerlei gebeurtenissen en samen met de zes karakters beland je in absurde situaties, zowel humoristisch als tragedisch. Woest combineert fysieke kracht met aanstekelijk dansplezier en humor. Een verrassende en prikkelende voorstelling.