23/24-6-2017: Boerol

BOEROL THEATERDINER VRIJDAG 23 JUNI

We dromen er al jaren van; een Theaterdiner op onze sfeervolle Boerol locatie. Mooie gedekte tafels, heerlijk eten, muziek, theater, sfeer. Kortom: het goede leven. We gaan het dit jaar met elkaar gewoon doen en wel op onze Boerol vrijdagavond 23 juni.

Stel je even voor: je komt om half zeven het Boerol terrein oplopen en wordt daar door een aantal flamboyante dames naar je tafel begeleid. Daar is een gerenommeerde kok uit den lande, Butifarra, al druk bezig om een heerlijk diner te bereiden; kwaliteit met drie Boerol sterren. Je krijgt dat heerlijke eten en een aantal geweldige voorstellingen voorgeschoteld: een avondvullende belevenis.

Het Boerol Theaterdiner in 3 gangen is exclusief en eenmalig. Ben jij er ook bij? We zijn daarbij overigens minder weersafhankelijk, want we hebben er een paar prachtige ambiance-tenten bij.

PS als je vegetarisch wilt eten, dan regelen we dat op de avond zelf voor je.

DE CONCRETE TIJDEN

Het Boerol theaterdiner speelt zich af op vrijdagavond 23 juni. De inloop is vanaf 18.30 uur en we starten om 19.00 uur. Na diner en voorstellingen is er uiteraard gelegenheid genoeg om gezellig na te praten. De avond eindigt uiterlijk om 23.30 uur, zodat we ook de Boerol zaterdag nog fris zijn.

HOE JE AAN EEN KAARTJE KOMT

Een kaartje voor dit exclusieve Boerol theaterdiner kost € 49,50. Dit is inclusief diner, voorstellingen, welkomstdrankje en koffie toe. En je weet, we hebben als stichting Boerol geen enkel winstoogmerk, dus je krijgt echt waar voor je geld. Wees er snel bij want op is op. Dat alles op volgorde van aanmelden en binnenkomst van je betaling. De procedure is als volgt:

1. Je stuurt een mail naar vrijdagavond@boerol.nl en vermeld daarin:

  • Je naam
  • Gewenste aantal kaartjes
  • Je bankrekeningnummer (om de overboeking aan je mail te koppelen)

2. Je maakt het corresponderende bedrag tegelijkertijd over naar ons Rabobank nummer (IBAN: NL67RABO0111385113 ten name van Stichting Boerol).

3. Nadat het bedrag op onze rekening staat, ontvang je van ons per mail de bevestiging dat de kaarten voor je gereserveerd zijn.

4. Op de avond zelf kan je de gereserveerde kaartjes afhalen bij je aankomst op het Boerol-terrein.

 

Graag tot ziens op het Boerol Theaterdiner