Koken op locatie


Butifarra is een cateraar uit Wageningen gespecialiseerd in de Mediterrane keuken.
Wij bezorgen geen maaltijden maar koken op locatie.
De regio waarin we werkzaam zijn is grofweg begrensd door Utrecht, Amersfoort, Deventer, Arnhem, Nijmegen en Den Bosch maar we accepteren ook opdrachten verder van onze basis.

Omdat we altijd koken op locatie zijn we voor de volle 100% met uw maaltijd bezig. We moeten niet snel nog naar een andere klant om een maaltijd te bezorgen, we hebben geen haast en u heeft onze volledige aandacht.

We zetten u altijd lekker vers bereide gerechten voor, direct uit de pan op uw bord.
Door de bereiding terplaatse kunnen we de hoeveelheden beter inschatten zodat er genoeg is voor iedereen zonder dat er veel hoeft te worden weggegooid. Vegetarisch snijafval gaat naar onze varkens, de Binnenveldse biggen, die uiteindelijk weer bij ons op het menu terecht komen.

De Mediterrane keuken leent zich uitstekend voor onze manier van catering. Simpele gerechten met vaak niet meer dan een handvol ingrediënten. We gebruiken alleen verse producten en dus  geen sauzen of toetjes of andere samengestelde producten uit de fabriek. We bereiden alles zelf.
Hierdoor weten we precies wat er in onze gerechten zit en kunnen we goed rekening houden met individuele wensen en diëten of allergieën.

In overleg bepalen we het menu en de manier van serveren. Onze mogelijkheden zijn divers. Van tapas bij de borrel tot luxe diner. Van een simpel eenpansgerecht zoals een paella tot een uitgebreid buffet.
Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk

Paella
Paella
Tapas
Tapas
Mediterraan buffet
Crewcatering

 

 

koken-kampvuur-catering
Koken op kampvuur
varken-spit
Lam / big aan het spit

Prijzen zijn afhankelijk van de te serveren gerechten, het aantal gasten en de locatie.
Voor een prijsopgave kunt u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.