Kok aan huis

kok aan huis

Bent u op zoek naar een kok aan huis voor de catering van uw  tuinfeest, bruiloft of verjaardag? In onze mobiele keuken bereiden wij ter plaatse heerlijk authentieke Mediterrane gerechten, en uw gasten kunnen zo bij ons in de pannen kijken.
Door op de locatie te koken kunnen we u altijd lekker vers bereide gerechten voorzetten. Geen warmhoudbakken waarin het eten staat te verpieteren maar direct uit de pan op uw bord. Ook de hoeveelheden kunnen we hierdoor beter inschatten zodat er genoeg is voor iedereen zonder dat er veel hoeft te worden weggegooid. Vegetarisch snijafval gaat naar onze varkens, de Binnenveldse biggen, die uiteindelijk weer bij ons op het menu terecht komen.
De Mediterrane keuken leent zich uitstekend voor onze manier van catering. Simpele gerechten met vaak niet meer dan een handvol ingrediënten. We gebruiken alleen verse producten; geen sauzen of toetjes of andere samengestelde producten uit de fabriek. We bereiden alles zelf.
Hierdoor weten we precies wat er in onze gerechten zit en kunnen we goed rekening houden met individuele wensen en diëten of allergieën.
In overleg bepalen we het menu en de manier van serveren. Onze mogelijkheden zijn divers. Van tapas bij de borrel tot luxe diner. Van een simpel eenpansgerecht zoals een paella tot een uitgebreid buffet.
Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk

Paella
Paella
Tapas
Tapas
Mediterraan buffet
Crewcatering
koken-kampvuur-catering
Koken op kampvuur
varken-spit
Lam / big aan het spit

Prijzen zijn afhankelijk van de te serveren gerechten, het aantal gasten en de locatie.
Voor een prijsopgave kunt u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.