Catering Amersfoort


Butifarra verzorgt catering in Amersfoort en omgeving. We bezorgen geen maaltijden maar koken altijd ter plaatse. Onze actieradius is hierdoor groter want we hoeven niet al bereide maaltijden warm te houden. We verzorgen ook maar één de catering per dag zodat u en de maaltijd onze volledige aandacht hebben.

In onze mobiele keuken bereiden wij, bijvoorbeeld bij u in de tuin, heerlijk authentieke Mediterrane gerechten. U en uw gasten kunnen zo bij ons in de pannen kijken.
Bij ons geen warmhoudbakken waarin het eten staat door te garen en te verpieteren maar direct uit de pan op uw bord. Ook de hoeveelheden kunnen we hierdoor beter inschatten zodat er genoeg is voor iedereen zonder dat er veel hoeft te worden weggegooid. Vegetarisch snijafval gaat naar onze varkens, de Binnenveldse biggen, die uiteindelijk weer bij ons op het menu terecht komen.

De Mediterrane keuken leent zich uitstekend voor onze manier van catering. Simpele gerechten met vaak niet meer dan een handvol ingrediënten. We gebruiken alleen verse producten; geen sauzen of toetjes of andere samengestelde producten uit de fabriek. We bereiden alles zelf.
Hierdoor weten we precies wat er in onze gerechten zit en kunnen we goed rekening houden met individuele wensen en diëten of allergieën.
In overleg bepalen we het menu en de manier van serveren. Onze mogelijkheden zijn divers. Van tapas bij de borrel tot luxe diner. Van een simpel eenpansgerecht zoals een paella tot een uitgebreid buffet.
Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

Paella
Paella
Tapas
Tapas
Mediterraan buffet
Crewcatering

 

 

koken-kampvuur-catering
Koken op kampvuur
varken-spit
Lam / big aan het spit