31-3-2015: Tafel van W in het Marin

Alweer de 10e editie van de Tafel van W.

In de meer dan 200 meter lange tank van het Marin met 150 mensen aan een 40 meter tafel op culinaire zeereis richting scheepsbeschuit met sprot totdat alles op was en nog slechts schipbreuk en zelfgezette koffie restte.

Het menu zag er als volgt uit:

Groene kruidige salade ( we zijn net de haven uit dus verse groente in overvloed)
Tortilla met klipvis of zeekraal
Raasdonders met appelmoes (het gerecht waardoor elke zeeman weer naar de zee verlangt)
Venkel-citroensalade (scheurbuik heeft zo geen schijn van kans)
Smeus (gezuurde aardappelpuree met ei en garnalen of noten)
Kaak (scheepsbeschuit) met kaas en sprot. (de voorraadkamers raken nu echt leeg)
Watergruel of watergruwel
Koffie van onze espresso-installatie

Klik hier voor een video op Facebook.